Regndroppsmassage Utbildning

Medicinsk Aromaterapi För Hemmabruk & Yrkes utövare

Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt.


Medicinsk Aromaterapi

Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt.

I Regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften av eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet enligt naturläkaren Gary Young som är grundaren till Regndroppstekniken. På ryggen droppas oljorna som regndroppar, på fötterna stryks och flexar man in oljorna. Massageteknik som används har anor från Tibet och medicintraditioner från Lakotaindianerna bl.a. När oljorna absorberas i ryggraden förstärks alla nerv-och motoriska funktioner. Ryggraden fungerar som en motorväg eller träffpunkt, likaså zonerna i fötterna där alla nerver utgår från, eller ansluter till och kontrollerar funktionerna av våra organ, körtlar och andra system i kroppen.


Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska hjälper man kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden, minska smärta och inflammation, öka cirkulationen, frigöra emotionell stress och stimulera avgiftning av kroppen.


Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje.


En eterisk olja kan hjälpa dig att stressa av, en annan piggar upp, en tredje läker sår och ytterligare andra stärker immunförsvaret, hjälper minnet, stimulerar hormonsystemet, rätar ut ryggraden, reglerar matsmältningen, minskar ångest, förbättrar sömnen mm. Behandlingen är bra för alla. För bästa effekt krävs upprepade behandlingar och vid särskilda åkommor kan man med fördel göra den varannan vecka under en viss period.


Tekniken är enkel att lära sig och enkel att ge. Den är utmärkt att ge familj och vänner för att främja god hälsa.

Är du redan terapeut så kan du använda tekniken som komplement till andra behandlingsformer.


Slutet på kursen tar jag även upp hur man kan arbeta med flera eteriska oljor och deras egensakaper.
Kurs information

Utbildning – För hemmabruk och terapeuter till verksamhet.

Inga förkunskaper krävs.


Under kursdagen går vi igenom teori där vi tar upp eteriska oljornas bakgrund, grundaren av regndroppsmassage och pratar om de särskilda eteriska oljorna vi använder i behandlingen. Det ingår även praktisk lära om hur man utför en regndroppsmassage, därefter får kursdeltagarna träna på varandra.


Kursen är 1 dag - ca 4-6 timmar beroende på antalet deltagare

Efter kursdagen tilldelas man diplom


Nästa planerade kurs:

tors 23 mars 2023 - kl. 13.00Passar inte datumen, kontakta mig för önskan på ett annat datum du kan och önskar gå utbildningen.


Kostnad: 3900:-

Ingår kit YL oljor värde 1700:- ca. samt Medlemskap i Young Living

De går bra att kursen utan att beställa oljor, kostnad 2200:-


Betalning med: Swish, Klarna, Bandqiro eller betallänk.

Kvitto fås vid köp/beställning är gjord.


Betalning 2 veckor innan kursdatum för att hinna få hem oljorna i tid.

Intresserad? men inget datum finns eller datum inte passar, kontakta mig via formuläret.

(obs! svar kan ibland hamna i skräpposten så ha koll)

Anmälan till kursen