Reikimassage

Reikimassage är en djupavslappnade muskelmassagemetod som är återhämtande och välgörande för både sinne och kropp. Reikimassagen är en mjuk och samtidigt en effektiv massageform vid t.ex smärta och stress. Kroppens naturliga läkningsprocesser sätter igång och fyller på ens egna energiförråd. Med hjälp va eteriska oljorna som använts är metoden både jordande och balanserande för sinne och kropp.


För dem som redan provat denna massage tycker den är magisk ljuvlig.


Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation som kan ge spänningar och värk i rygg och axlar eller utmattning och depression. Reikimassagen inger harmoni och balans som uppnår genom djupavspänning, att släppa taget och ge sig hän. Att få chansen för en stund att släppa tid och rum. Den aktiverar kroppens “må-bra”-hormon (oxytocin) och löser upp inre spänningar och blockeringar. Varje upplevelse av reikimassage är unik och individuell men de flesta upplever en djup avslappning och ett djupt lugn. Reiki energin är en intelligent energi som går dit där den behövs.


Reiki är en österländsk energi medicinsk metod som är en harmonisk, balanserande, högfrekvent livsenergis med gynnsamma läkande egenskaper som även tar bort/lindrar smärtladdningar. Man aktiverar immunförsvaret och den självläkande kraften inifrån.


Rygg, nacke och fötter masseras, ev även ansikte.

Ingår samtal innan och efter behandling