Reiki Healing - Energimedicin + Native Energi

Både Native healing och Reiki ger en energibalansering, tar bort smärtladdningar och denna behandling skräddarsys efter ditt önskemål och avsikt du vill ha hjälp med. Innehåller även medial vägledande samtal.


Reiki ger en energibalansering och denna behandling skräddarsys efter ditt önskemål och avsikt du vill ha hjälp med. Innehåller även medial vägledande samtal.


Känner du dig vilsen? Känner du dig blockerad? Har du oarbetade trauman/händelser som du vill få hjälp med att bearbeta med hjälp av reiki? Har du en ovana du vill bli av med?


Oavsett vad din avsikt är med reiki sessionen, finns jag här för dig. Allra ofta börjar jag varje session med samtal som tar upp de du vill ha hjälp med för varje session. De händer ibland att man bara samtalar för de i sig kan vara länkande, kanske inslag med meditation, andra gånger är de själva reiki behandlingen som tar upp tiden.


I en reikibehandling bearbetar man olika ting, löser upp blockeringar och tungenergi, målet är att finna välmående och ny vägrikning.


Att minska ner stressen, att kapa ohälsosammaband som tex kan vara kopplat till matvanonr, sörvanor, alkeholvanor, hur man skyddar sig ifrån energitjuvar eller bygga upp ett starkare själv förtroende och självkänslan. Reiki energin går dit där den behövs.


Mitt mål är att hjälpa dig att se klarare på olika tings orsaker, samt att hjälpa till att behandla och frigöra energier som stoppar ens väg till läkning.


En reiki healing som är lugnande och stressreducerande.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet genom att stimulera den naturliga läkningsförmågan. En japansk energimedicin som bidrar till djup avslappning, stressreducerande, lindring och självläkning på alla nivåer: psykiskt, fysiskt, emotionellt och andligt.