Personlig Inspirationscoaching

Jag hjälper dig att se klarare och kartlägga din nuvarande situation och hjälper dig att nå de mål du själv ställer upp. Så vad önskar du att få hjälp med? De jag erbjuder inom är tex hälsa och må bra, då tittar vi lite på hur din vardag ser ut idag med vardagslivet, motion/träning och kost eller om du varit/är utbränd och funderar på hur du ska jobba dig tillbaka till en normal vardag samt att må bra igen. De kan även handla om byte av karriär men du vet inte inom vad eller en viss situation som du vill bolla lite inom. Eller att du vill jobba med din självkänsla eller att du vill göra en förändring i livet, livet känns lite låst läge, hur kan man komma ut de?


En personlig inspirationscoach hjälper dig att se och få insikten till att du redan sitter på svaren till dina egna problem men du behöver kanske nycklar för att låsa upp dem.


Ordet coaching betyder olika saker för olika människor. Men generellt sett handlar coaching om att hjälpa individer att lösa sina egna problem för att uppnå de mål och förändringar som de önskar.


Många är rädda för att förändra sig själv. Det som det egentligen handlar om är bland annat att känna igen och acceptera alla roller man spelar t.ex. på jobbet, hemma eller med kompisar och försvarsmekanismer man har. Då kan man komma in till kärnan i sitt inre. Denna resa kan för vissa vara smärtsam, men är alltid något bra. Låt inte rädslan styra dig.


Hitta hem till dig, öka medvetenheten

Hur känns livet just nu?

Kanske känns det lite tomt & meningslöst

Kanske funkar det, men något saknas

Kanske vet du precis vad du behöver göra

Har du en inre irritation som du inte riktigt vet var den kommer ifrån?

Har du en längtan att förstå och känna dig själv bättre?

Har du kommit till en nivå där du känner ”Fuck it” nu måste jag göra något, men vad?

Du som har kommit hit kanske har en del utmaningar i ditt liv. Du kanske kämpar med en osäkerhet i allmänhet, kanske är den inre kritikern alltid på hög volym. Jag vänder mig till alla oavsett om du är i början på din resa, eller har kommit en bit. Din inre värld reflekterar den yttre, är du medveten om vad som pågår där inne?


Livet är ett stort äventyr och det finns många vägar och hinder dyker ofta upp, men det är här jag kommer till din hjälp.


Jag är utbildad hälsocoach, kostrådsgivare, medial coach, självkänsla acc coach, stresscoach och mindfullness coach. Har även en del egna livserfarenheter med både olika trauma, utbrändhet, hjärntrötthet och hälsan.


Se mig som din personliga inspirationscoach