Mindfulnessmassage

Vad sägs om Massage som medicin? Det är nog ett recept vi alla skulle vilja ha!

Genom knådningar, glidningar, tryck och stretch i kombination med eteriska oljor som löser upp spänningar och mjukar upp musklerna, samt ger en behaglig och skön avslappning. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Massagen ges på rygg, nacke, fötter och ansikte. Avslutas en stund i stillhet.


Mindfullnessmassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. Vilka oljor som används beror på vad just din kropp och ditt sinne behöver.


Dofter kan på en sekund skölja bort tankar på stress, oro och obalans. I vår moderna tid används aromaterapi exempelvis vid avslappning, för att balansera och lugna. Dofter kan också pigga upp och framkalla en känsla av ökad energi och livskraft.


Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten, låt sinnena och kroppen vila samtidigt som din kropp får välbehövlig omvårdnad och omtanke. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en duktig närvarande massör, ett nyttigt avbrott i vardagen för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.


Den här sköna massagen minskar muskelspänningar i kroppen och hjälper bland annat vid träningsvärk samt ökar cirkulationen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.


En väldoftande djupgående upplevelse för trötta kroppar och stressade själar!