Mindfullness Meditation & Healing

Längtar du efter en stund av stillhet? Att bara få bara vara, Hitta till ditt inre rum?

Att meditera utan att känna prestation och måsten?

Kanske känner du av vardagsstressen? Känner du av oro? Känner du av ångest och depression?


Meditation som behandlade metoder för att lindra tillstånd som stress, ångest och oro eftersom det är tekniker som hjälper oss att släppa taget, vända vårt fokus inåt och leva i nuet.


Meditation är ett brett begrepp, men som ofta handlar om att man på något sätt koncentrerar sitt sinne på något för att släppa det som händer runt omkring och lyssna inåt. Att för en stund låta vår fulla uppmärksamhet riktas till det som händer inombords. Många förknippar meditation med att sitta tyst och blunda och även om det kanske är ett av de vanligare tillvägagångssätten så finns det meditationstekniker där man använder sig av ljud, dofter, mantran (och mycket annat) för att finna lugnet inom sig.


Mindfullness meditation hjälper oss att stressa ner, släppa tankar och släppa vardagen.

Vi får en ökad självkännedom och ett inre lugn. Den gör väldigt gott för ditt välmående och för din personliga utveckling.


Sessionen hos mig börjar med ett kort samtal för att stämma av hur du mår och om du har någon avsikt eller önskan under meditationsstunden. Meditationsstunden anpassas efter dina behov. Du väljer själv om du vill sitta eller ligga under din meditationsstund. Ingår även energibalansering under sessionen.


Är ni några som vill prova detta tillsammans, kontakta mig innan och vi gör upp ett passade pris.