Medial vägledning

Känner du att du sitter fast eller känner dig vilsen?

Att det finns något annat för dig, något du inte får grepp om?

Hur kan du komma dit du vill i livet?

Hur kommer olika val påverka dig och ditt liv?

Vad är det i din situation du inte ser klart, som om du såg det skulle ge dig möjligheten att förändra ditt liv till något bättre?

Vilka styrkor har du som kan hjälpa dig på vägen?

Vilka utmaningar har du som du behöver ta dig an?

Jag använder mig av min mediala sida och och min coaching erfarenhet för att hjälpa dig på bästa vis för att finna din väg och svar. Har du funderingar kring olika relationer eller situationer är korten ett fint verktyg för att du ska få en större förståelse och sedan utifrån det kunna göra dina val.


Medial vägledning är ett kraftfullt verktyg när du behöver hjälp att bena ut olika delar av ditt liv. De flesta av oss är nyfikna på vad som komma skall och det är ofta frestande. Men i denna mediala vägledning har jag valt att arbeta med och lysa upp vad som pågår just nu i ditt liv, vad är orsaken och hur kan du göra det bästa av din situation, samt ge dig vägledning om hur du kan uppnå ditt mål.


Mitt syfte med en medial vägledning och coaching är att du själv med hjälp av samtal ska hitta vägen till hur du bäst kan disponera din kraft och ditt liv. Det är alltid de svar man själv finner som ger mest kraft och för att finna dem behöver man ibland någon annan som kan ge olika vinklar, vinklar man själv inte ser på grund av olika orsaker. Du har allt inom dig och jag hjälper dig till insikt.