Intuitiv Healingmassage

Unna dig själv en skön upplevelse som är läkande och djupgående behandling för sinne, kropp och själ.

Intuitiv Healingmassage är en härlig kombination med massage, healing och mediala budskap/vägledning.


Intuitiv healingmassage är en healingsession för att släppa på inre och yttre spänningar.

Detta innebär att jag jobbar med energibalansering och energiarbete som sitter rotat i dig som ev. orsakar obalanser och hinder i både kroppen, mentalt, sinnet och själen.


Känner du att du har svårt att släppa vissa saker från ditt sinne eller att kroppen håller spänningar som inte vill ge med sig? Känner du dig dränerad på energi, trött, orkeslös och låg eller ur fas?

Då kan jag varmt rekommendera denna behandling. Passar även alla som söker läkning och återhämning för att skapa mer en välmående och balanserande hälsa.


Intuitiv healingmassage är en kombination med massage och healing. Jag jobbar med en djupgående naturlig healingenergi som är en intelligent energi. Den söker sig till de problemområden som påverkar dig mest negativt och orsakar en blockering. Med hjälp av massagen och eteriska oljor så skapar man en läkande vibration och en balansering av de energier som stoppar upp flödet öppnas upp och smärta, värk, oro etc. släpper och en naturlig läkning ska sättas igång.


Det holistiska perspektivet är grunden för mig både som person och healer, så jag ser alla mina klienter utifrån “hela människan” och gör alltid när du kommer som ny klient en helhetsutvärdering där jag kartlägger och tar fram vilka behov och lösningar som är bäst för dig.


Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, lindrar ångest, huvudvärk, smärtor, om du är spänd, stressad, har sömnproblem, vid posttraumatisk stress och har varit eller är utbränd.


Intuitiv healingmassagen skräddarsys efter dina önskemål, avsikt och vad som kommer fram under sessionens gång. De ingår samtal och vägledning i behandlingen.


Ingen behandling är den andra lik. Jag jobbar intuitivt och på många plan samtidigt; Fysisk massage, andning, energiarbete, chakra balansering, oljor, essenser, samtal, rening m.m.


Många upplever en stor och positiv transformation efter en behandling.