Intuitiv Healing - Native Healing Energimedicin

Native Healing är egen kombinerad healing som jag kanaliserat fram genom mina guiders vägledning och andra erfarenheter.

En kombination mellan mina olika tekniker jag lärt mig ifrån tidigare samt hämtat inspiration ifrån native indianerna. Sen tidig tonårs tid har jag varit inspirerad av native folket och har även vuxit upp med de på ett viss sätt oxå och umgåtts med native människor. Genom deras berättelser, ceremonier och annat så lärde jag mig mycket. Jag känner långt inne i min själ att de finns med mig sen långt tillbaka, även andra mediala kan känna av att detta finns med mig och runt mig utan att jag på något vis visar det.

Native Healing skräddarsys efter dina önskemål, avsikt och vad som kommer fram under sessionens gång.


Jag som healer kombinerar mina olika kunskaper och verktyg för att hjälpa dig på bästa sätt för att du ska må bra och få upplöst dina blockeringar samt få flöde i ditt liv igen. Vi börjar sessionen med ett samtal för att se vart du står just här och nu när du har kommit till mig för din session. Ingen session är den andra lik.


En djupgående naturlig healingupplevelse där man arbetar med en så kallad intelligent energi. Den söker sig till det problem som påverkar dig mest negativt. Vid en healingsession börjar en balansering av de energier som stoppar upp flödet och hindrar läkning och de öppnas upp och smärta, värk, oro etc. släpper och healingens energibalansering skapar läkning och leder till ett helande. Det holistiska perspektivet är grunden för mig både som person och healer, så jag ser alla mina klienter utifrån “hela människan” och gör alltid när du kommer som ny klient en helhetsutvärdering där jag kartlägger och tar fram vilka behov och lösningar som är bäst för dig.


Känner du dig dränerad på energi, trött, orkeslös och låg eller ur fas?

Välkommen på en mjuk behaglig och balanserande behandling som hjälper hela dig en bit på vägen mot ökad energi, lättnad och glädje.


Naturlig native healingen kan vara allt ifrån lättare balansering till djupare healing som frigör blockeringar ifrån ett trauma för att kunna läka. Teknikerna kan bl.a. vara reningsceremoni, chakrabalansering, kristallhealing, trumhealing, regression med tidigare liv, meditation, rörelseövningar och coachande samtal etc.


Var kommer din energibrist från? Trötthet kan komma av känslomässig tyngd att inte se eller förstå sin riktning mening med livet. Att sitta fast i vardagens ekorrhjul inte känna lycka, att känna rädslor - ouppfyllda drömmar osv. Självklart påverkas till slut sinne och kropp negativt och hela du går på halvfart. Det utvecklar stagnationer /slagg som sätter sig i kroppens energibanor (meridianer) som orsakar trötthet, minskad energi när system, organ bromsas. Fortgår detta kan det utvecklas till depression eller sjukdom.


Vid tecken eller misstanke om sjukdom ber jag dig vända dig till vårdcentral.


Vad ger behandlingen?

- Kroppsligt och mentalt ökar energin och där med utrensning av slaggprodukter och gifter.

- Känslor och tankar lugnas, renas och lyfts.

- Själv medvetenhet ökar, du kommer i kontakt med dig själv, ditt högre jag.

- Ökat flöde i energibanor och chakra - samt yttre energifält sk aura.

- Känner dig mer uppfylld, gladare, lättare.


Sessionen när du kommer hit till mig

Först samtal om dig och vad du vill ha hjälp med samt information om sessionen och därefter en kort meditation för att se vad som kommer upp hos dig. Där ifrån vägleds jag via mina och dina guider för vilka tekniker som ska användas. Avslutar sessionen med en summering av sessionen och vägledande ord med dig hem.


Energibehandling ersätter INTE traditionell sjukvård utan är ett komplement eller används i förebyggande syfte. Samtal före och efter ingår alltid vid behandling, även uppföljning som en del av processen.


Flera behandlingar?

För bästa möjliga hjälp till återhämtning krävs oftast fler behandlingar då återhämtning sker på flera plan, precis som med regelbunden massage så är även healingen att rekommendera regelbundet. De rekommenderas med ca 4-8 veckors mellanrum. Självfallet kan du prova på enstaka gång för att se om du tror att det är något för dig och en gång är bättre än ingen.


Att hjälpa kropp och sinne med att underhålla energiflöde - balansera och städa systemet då och då är ett bra sätt att hjälpa sig själv.

Likt en kolibri som står för läkande.

Kolibrin hjälper oss att samla livets nektar.