Behandlingar för Gravida

Alla behandlingar rekommenderas ifrån vecka 13.

Ansiktsbehandling - för Gravida

Upplev en välbefinnande och rogivande ansiktsbehandling


En lätt rengörande, uppfräschande och avslappnande behandling.

Rengöring, ansiktsmask samt avslutas med en lätt skalp- och ansiktsmassage.

Ansiktsmassage - för gravida

Unna dig ansiktsmassage som förbättrar välbefinnandet och utseendet. En avkopplande ansiktsmassage främjar cirkulationen och är underbart avkopplande. Ansiktsmassage kan lindra huvudvärk, göra att du ser piggare ut och lösa upp muskelspänningar.

Fotmassage med lavendel - För gravida

Fotmassage förbättrar blodcirkulationen och underlättar näringsintag och avlägsnande av slaggprodukter. Vid den fysiska stimuleringen av fötterna sänds, för kroppen, positiva impulser till hjärnan. Inte minst har fotmassage en avslappnande effekt, man känner lugn och värme. Stress och oro minskar.


Du ligger på rygg under fotmassagen för bästa avslappningen

Rogivande stund för dig som är Gravid

Är du gravid och söker en stund av rofylldhet och avslappning?


I denna behandling erbjuder jag fotmassage, ansiktsmassage och ansiktsbehandling samt lite energi balansering.


Under behandlingen ligger du på rygg ner bäddad på min bänk med lugnande musik i bakgrunden.

Energibalansering med kristaller för Gravida

Energibalansering är en stund för dig själv, att stanna upp och koppla av, slappna av och tillåta kropp och sinne att helt släppa taget in i ett djupt avslappnat tillstånd där läkning, vägledning, avkoppling och healing kan ske. Healing energin anpassar sig alltid efter dina behov och kan inte skada. Du får alltid det du behöver.


En harmonisk och balanserande stund som inger avkoppling och avslappning för sinnet, själen och kroppen.

I denna healing energibalansering med kristaller städar man endast bort energier som redan lossnat och bara ligger och skräpar. Lugnar oroande tankar som finns hos dig som blivande mamma.


Ingår även medial vägledningssamtal/helande samtal. Du kan lätta på dina tankar som oroar dig, eller upplever en viss känsla som du inte vet hur du ska hantera. Att samtala är lugnade.


De är ingen djupgående healing, utan endast en balanserande healing session där man kontrollerar att du och barnet är i rätt flöde i livsenergin.