Glada Fötter - Fotmassage

Fotmassage


Fotmassage är inte bara avslappnande och skönt, det ökar även blodcirkulationen och sägs kunna bota obalans i kroppen med så kallad zonterapi. Fotmassage är en välgörande fotmassage där fötter återfår sin energi och spänst. Denna behandling löser upp spänningar och gör att hela kroppen blir avslappnad.

Fotmassage med vita flex


En fotmassage behandling med vita flex reflexologi som är en slags kroppsbalansering med medicinska aromaoljor. Mjukgörande för fötterna och balanserande för kroppen. Inger ett lugn i kroppen och sinnet.


Vita Flex är en sorts akupressur, som inte är så känd i Sverige men används i stor utsträckning i andra länder. Vita Flex är ett komplett vetenskapligt system av punkter som frigör läkande energier inom oss. Om man utför Vita Flex tekniken på rätt sätt och på de rätta punkterna, så går det en elektrisk vibrerande puls till exakt det område eller det organ som motsvaras av den punkten. Man kan säga att det frigör en vibrerande läkande energi som vi alla har inom oss.


Fotmassage är inte bara avslappnande och skönt, det ökar även blodcirkulationen och sägs kunna bota obalans i kroppen med så kallad zonterapi. Denna behandling löser upp spänningar och gör att hela kroppen blir avslappnad.


Alla som stått en hel arbetsdag vet hur det känns. Fötterna värker, varje steg gör ont och tröttheten i fötterna sprider sig uppåt. Min behandling riktar in sig på att få dina fötter att återhämta sig.


Fotmassage förbättrar blodcirkulationen och underlättar näringsintag och avlägsnande av slaggprodukter. Vid den fysiska stimuleringen av fötterna sänds, för kroppen, positiva impulser till hjärnan. Därigenom startas processer i kroppen som kan leda till självläkning.

Det endokrina systemet regleras, t ex balanseras blodtryck, blodsocker, sköldkörtelsfunktion. Genom att massera olika zoner stärks kroppens immunförsvar och därigenom blir kroppen motståndskraftigare mot sjukdom. Inte minst har fotmassage en avslappnande effekt, man känner lugn och värme. Stress och oro minskar.


Fotmassage ger en välmående och avslappnande känsla i hela kroppen och hjälper till att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i hela kroppen. Känner du dig trött i fötterna efter en hel dag med mycket aktivitet , då passar denna behandling mycket bra.