Energimassage med Chakrabalansering

Energimassage med Chakrabalansering är en underbart avslappnande och skön behandling som är mycket bra om man till exempel känner sig stressad, är smärtkänslig eller bara vill unna sig en skön läkande stund av återhämtning.


Energimassagen är en djupt helande och meditativ behandling som balanserar kroppens energisystem och höjer frekvensen i kroppen och i auran (ditt energifält). Behandlingen utförs under tystnad för att du ska få möjlighet att verkligen slappna av, gå inom dig själv, stilla sinnet och bara njuta av den lugna och mjuka massagen. I massagen använder jag eteriska oljor och vilka oljor som används beror på vad just din kropp och ditt sinne behöver, jag väljer ut dem eteriska oljor som just du behöver för stunden. Varje växt vibrerar av ren livskraft och det finns en stor medicin och helande kraft i varje eterisk olja, varje behandling är unik. Eteriska oljorna är mycket vårdande, antiinflammatoriska och antibakteriella och de har en djupgående och balanserande inverkan på både kropp och sinne, vilket gör att effekterna ofta stannar kvar långt efter det att massagen är slut.


I behandlingen balanseras, renas och aktiveras dina chakror. Sätter fart på energiflödet och frigör blockeringar och stadgade energier som satt mönster och begränsningar i vårt medvetna och omedvetna, sånt som hindrar oss att se eller röra oss framåt samt att utvecklas och förändras.


Massagen utförs på din rygg, nacke och fötter. I behandlingen åstadkommer man även känslomässig läkning. Eftersom dofterna kommer in i hjärnans känslocenter, kan effekten bli att du upplever en känslomässig balans och glädje, samt ett lugn. Kroppens egen självläkande förmåga stimuleras och du fylls på med ny och stärkande livsenergi!


Du höjs till en ny nivå vilket hjälper dig att hitta tillbaka till glädjen, kärleken och harmonin i livet. Du är värd allt det bästa, så unna dig att njuta och att stärka din kropp, din själ och hela ditt energiväsen!