Harmonisk Änglamassage & Änglaläsning

I denna session kommunicerar vi med änglarna. Änglarna hjälper oss att belysa de som jobbas i dig just nu och vad som behöver förändras. Vi låter änglarna ge dig den klarhet du behöver just nu.


Sessionen börjar med en änglaläsning av mig (som är änglarna kanal för att nå fram till dig), får du en personlig vägledning utifrån vad dina änglar vill förmedla till dig. Har du en särskild egen fundering eller fråga så lyfter vi de till änglarna så att du ska finna svar, eller om du har känningar i den fysiska kroppen så låter vi även här änglarna belysa vad som orsakar din ev. smärta eller ömhet.


Utifrån änglaläsningen och samtalet så kommer sessionen gå över till en ljuvlig massage som ges på rygg, nacke och fötter med ljuvliga eteriska oljor, ingår även änglahealing.


Sessionen har en kraftfull djupgående och harmoniserande effekt och verkan på både kroppen, själen och sinnet. Massagen tillsammans med eteriska oljor är en mjuk och behaglig massage som löser upp spänningar och smärta i kroppen samtidigt som rörelserna i massagen frigör kroppens energiflöde. Frigör stress och tankar. Harmoniserar kropp och sinne. Änglahealingen frigör blockeringar och balanserar kroppens energier för att få den återhämning du behöver.


Mot slutet kommer du bara att få vars en kort stund och avslutar behandlingen igen med kort samtal om hela upplevelsen och de budskap som du fått under sessionen.