Angelic Massage - Änglamassage

Upplev en himmelsk massage med änglaenergi. Mjuk och harmonisk utförande massage på rygg, nacke, fötter och ansikte med eteriska oljor som stabiliserar din energi, grundar och ger en känsla av lycka.


Massagen hjälper till att öka energiflödet i kroppen och startar i gång nervsystemet i mer balans. Frigör muskelspänningar som känns ömma. Massagen är smärtlindrande och stressbefriande.


I behandlingen ingår de även änglahealing och chakrabalansering, använder bl.a. en teknik som heter Angelic Flush Healing. De är främst Ärkeänglarna Mikael och Rafael som är med under behandlingen. Renar varje chakra, balanser och ger dig den energi som du behöver ha få att uppleva mer harmonisk och balanserad i din vardag och i dig själv. Jag använder mig också av en teknik som heter Angelic Reiki. De är en teknik som är so rengöring av icke balanserande energier i den fysiska, känslomässiga, mentala nivån, i tidigare liv, i den genetiska koden. Samt från våra förfäders negativa programmering och blockeringar i många olika dimensioner. Man kapar karmaband som man längre inte behöver ha med sig och för att kunna gå framåt i sin förändring i livet till mer välmående och lyckligt liv.


Avslutas med en lugn stund i att bara få lov att vara i energierna.