Reiki Healing - Distanshealing

Många har idag en stressig och ohälsosam livssituation och vardag, både på jobbet och på fritiden, med spänningar, huvudvärk, värk i rygg och axlar, musarm, känslan av att inte räcka till och så vidare. Mentala spänningar sätter sig ofta fysiskt i kroppen på olika sätt. Många känner sig dränerade på energi.

Reiki ger en möjlighet till återhämtning, energipåfyllning och stressreducering.


En reiki session som är lugnande och stressreducerande. Reiki är en holistisk metod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet genom att stimulera den naturliga läkningsförmågan. En japansk energimedicin som bidrar till djup avslappning, stressreducerande, lindring och självläkning på alla nivåer: psykiskt, fysiskt, emotionellt och andligt.


Reikin är en interligent energi som själv söker sig till områden som behöver renas och rensas samt få mer energi. Man får alltid den mängd man behöver.


Reiki energin kan sändas på långt avstånd, vilket möjliggör sessioner på distans. Reiki på distans är lika effektivt som direkt Reiki. Det är väldigt individuellt hur man upplever Reiki på distans. Någon kan känna stickningar, någon annan får en pirrande eller bultande känsla i kroppen, någon annan känner sig trött/sömning. Många känner av distans Reiki men inte alla. Vi är ju alla olika. Det betyder inte att Reikin inte kommer fram - det gör den alltid oavsett om du

känner av den eller inte.


Hur går det till?

Efter att du skickat din beställning på denna tjänst kommer jag kontakta dig via mail. Då kommer vi överens om dag och tid.

Samt att vi tar upp om du har någon avsikt med denna session och betalningen sker innan sessionen.


Den här sessionen går till som så att du sätter dig bekvämt hemma i en fåtölj eller liknande så att du kan sitta bekvämt i ca 20-30min eller så länge som du själv behagar (du skall helst inte ligga ned men de är okey om du så vill och du skall inte meditera under själva sessionen) du ska bara slappna av och andas lugnt och stilla i ett avslappnat tillstånd. Tänd gärna ett ljus och skapa lugn och ro runt omkring dig med exempelvis lugn musik på i bakgrunden. Ha papper och penna vid din sida, så att du kan skriva ned om du får några upplevelser, känslor, förnimmelser, fysiska symptom eller liknande.

Upplevelserna är väldigt olika från person till person. Man kan tex uppleva olika färger, ljud, kroppskänningar och/eller se bilder etc.


Själva sessionen pågår i ca 20-30 minuter och när sessionen är över så kommer jag att maila dig de jag fått upp och gjort, du kan i din tur oxå mejla in dina upplevelser som du har fått till dig under den sessionen, till naturligalivsenergin@gmail.com om du så vill, vilket uppskattas.


Pris 400:-


Villkor:

Avbokning/Ombokning måste ske 6 h innan avtalad tid, passerad tid debiteras i sin helhet.


Betalnings information får du vid bekräftad bokning.


Boka din reiki healing på distans här