Medial Vägledning & Tarotkort

I mitt mediala arbetet får jag information via främst mitt andliga team, dem i sin tur får information från ditt andliga team. Andevärlden och min intuition får styra och utifrån det jag får till mig den vägledning och budskap som du behöver just nu.


Under en medial vägledningssession kommer du att få hjälpande, stärkande och kärleksfulla budskap och vägledning från universum.

Jag jobbar inte med att ta kontakt med tex anhöriga eller sia utan verkar som en naturlig kanal för information från guider, änglar och andra ljusvarelser som har något dem vill berätta för dig.


Du väljer om de är en allmän vägledning eller om du har en viss avsikt inom tex kategori hälsa, kärlek, ekonomi mm. Eller om du vill ha en tarotkortsläggning för kommande framtid. Beroende på vad du önskar så anpassar jag mediala vägledningen.


All vägledning som görs kan endast ske till den som bokat. Läser inte av någon annan person i en relation på något vis, inte heller gällande sjukdom och om man blir gravid i framtiden. Läser endast av helheten som är kopplat till den person som bokat tjänsten.


Intresserad att prova?

Är du orolig eller har rädslor att vägledningen visar negativa bilder? Oroa dig inte, en vägledning handlar aldrig om något otäckt som kan stärka dina rädslor.

Intuitionen är till för sinnesfrid och vägledningen handlar om att hitta vägar. Den ger energi och styrka!

De man bör veta innan att man inte alltid får direkta svar på sina funderingar, då universum och andevärlden pratar ibland i gåtor och vi ska inte alltid se hela bilden direkt. Utan dem hjälper oss att se klarare på ting för att fortsätta vidare.

Jag som medium kanal för din vägledning säger alltid de jag får till mig och står alltid i sanningen.


Hur går de till?

Efter jag mottagit din beställning på den tjänst du önskar kommer jag ta kontakat med dig via mailen och fråga om du har några särskilda frågor du söker svar på, samt när du vill ta betalningen. Efter jag har mottagit betalningen har jag upp till 5 dagar på mig att kanalisera genom min kanal för att se vad dem vill förmeddla till dig, troligen får du veta vilken dag de planeras in att göras, mitt mål är du ska få svar så snabbt som möjligt.


När jag kanaliserat kommer du få ett mail om vad jag fått fram.

Är det något man inte skulle förstå


Mina mediala Tjänster Som Erbjuds

Allmän medial vägledning - 400:-

För dig som vill veta vad universum och andligheten vill säga och visa dig just nu.

Står du vid någon form av vägskäl? känslan av vilsenhet, men vet inte vad du ska fråga efter osv, eller är du bara nyfiken på om det finns något budskap till dig? - För dig som vill få översyn av din tillvaro just nu och vad som väntar dig. - Låt oss se vad universum vill förmedla till dig just nu.

Medial vägledning med inriktning på fråga/frågor -400:-

För dig som står vid någon form av vägskäl? Har du någon fråga eller fundering du önskar hjälp med? och behöver lite ledtrådar för att komma vidare från ett vägskäl.

Ställ din fråga eller frågor så ser vi vad universum och andligheten ger dig som svar för att komma vidare.

Dagens budskap - 60:-

Ger dig ett personligt budskap som universum vill säga dig just nu.

Vill du ha ett budskap för just nu? Något du behöver tänka på, eller en fråga med ett kort svar? Hör av dig så drar jag ett kort till dig och svarar via sms (eller mail om det föredras) så snart jag har tid och lucka under dagen.


Vägledning/Tarotkortläggning för ...


Kommande vecka, månade, närmaste 3-6 månader eller årstid - 300:-

Undrar du lite över hur veckan eller månad kommer bli? Eller Ska du göra något speciellt denna vecka/månad? Oavsett om du har en fråga, om du vill ha vägledning eller om du bara är nyfiken, så kan jag göra en anpassad läggning just för dig för en specifik vecka/månad.


Vägledning/Tarotkortläggning för lite längre period...


Kommande 12 månader - 400:-


Står du vid någon form av vägskäl? Har du några särskilda planer? Eller är du bara nyfiken på om det finns något budskap till dig? I en årsläsning får du veta hur ditt år/dina månader kommer att bli, och om det är något särskilt du bör tänka på m.m.


Ger dig en personlig vägledning och budskap på vad kommande tid kommer att visa dig och du kommer mötas av inom olika områden.


Via mailkontakt kommer vi fram till om du har några särskilda önskemål. Sedan använder jag tarotkorten för att se vilka budskap som är menade för just dig. Du kan välja att ha en specifik fråga, eller att jag bara lägger korten allmänt, om ditt år.


Har du frågor och funderingar kring dessa e-tjänster kontakta mig via e-post.

Lika så om du vill ha något särskilt men inte vet vad du ska välja så kontakta mig först innan bokning: naturligalivsenergin@gmail.com


Beställ Medial vägledning här

Vad kunder sagt efter medial vägledning

Tove • 18 mars 2021

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jag fick en vägledning med budskap av Anette i slutet av januari och det stämde och jag fick bra överblick över mig själv och vad jag skulle göra för att kunna gå vidare i livet , bra läsning och förklaringar, har bara gott att säga, Rekommenderar verkligen Anette


Marie • 11 mars 2021

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jag fick vägledning av Anette eftersom jag själv kände att jag kört fast i tanken. När jag läste det hon hade fått fram stämde det så bra och det var skönt att veta att jag är på rätt väg och hur jag kan fortsätta framåt. Hon skrev ett långt och välformulerat mail till mig om allt hon fått fram som var lätt att ta till sig. Hade dock några frågor som jag snabbt fick svar på via mail kontakt. Kan varmt rekommendera Anette, hon är pålitlig och kan det hon sysslar med


Anonym • 11 mars 2021

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wow... Detta var mitt i prick. Valde att få en allmän vägledning och den var mycket givande och jag ska ta in varje ord och lyssna mer inåt på min egen röst. Tack igen.


Caroline 22 nov 2021

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rekommenderas varmt. Jag är mycket nöjd med min mediala vägledning idag, fick svar på så mycket.

Anonym • 1 nov 2021

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oj vilket långt och utförligt svar jag fick på min fråga jag ställde. Det hjälpte mig att se djupare på min fråga och fick bra vägledning av Anette. Tack för förtyligandet av de jag själv har känt en tid.