Änglaläsning

Beställ din personliga Änglaläsning på distans - Få budskap & Vägledning från Dina Änglarna

En änglaläsning är en mest personliga läsning som man kan göra, eftersom meddelanden från Änglarna eller de andliga guiderna som har något viktigt att meddela dig, det kan innehålla meddelanden från nära och kära som har gått över till andra sidan, men också personliga meddelanden till dig ifrån änglarna och universum.


När du beställer en änglaläsning av mig, får du en personlig vägledning utifrån vad dina änglar vill förmedla till dig och vägledning på dina frågor som du ev har.

Har du bett om en öppen läsning brukar jag be dina änglar att visa vad som är viktigt för dig att veta just nu och framåt.


Låt änglarna ge dig klarhet i dina frågor, stora som små. Ta del av positiva budskap, råd och stärkande vägledning som du behöver här och nu.


Har du funderingar kring hälsa, kärlek, ekonomi, arbete eller livsväg? Då vill änglarna uppmuntra och hjälpa dig att se din situation klarare och ge dig vägledning.

Vad som händer sedan beror på vad du själv väljer att göra. Änglarna vill att du skall uppnå ditt bästa jag, så även din livsväg.


Änglarna finns alltid vid våran sida, även dig för att hjälpa dig på din väg genom livet. Änglarna tar inga beslut åt dig men dem kan visa dig rätt väg genom olika förslag och på så vis lotsa dig rätt på din väg.


Man kan endast beställa denna tjänst för sin egen skull, vill man beställa för någon annan är de viktigt att personen vet om de och att informationen jag ger endast sänds till den personen personligen.


Varje änglaläsning avläses av den period du är i just nu i ditt liv. Så man kan göra en änglaläsning flera gånger.

Så du väljer om de ska vara en helt öppen läsning eller om de är en läsning kring frågor du har. Man får max ställa 5 frågor för varje läsning.

Från att du beställt din läsning och betalat så kommer du få din änglaläsning via mail och ev som pdf form inom 1-5 dagar.


En änglaläsning är till stor hjälp när du har försökt att tänka ut ett svar eller en lösning på ett problem som inte går att lösa på samma nivå som problemet uppstod.


När jag jobbar med änglaläsning är jag endast en neutral kanal och kan inte påverka vem som kommer ner och lämnar mig budskap.


Man kan inte ställa frågor som tex: sjukdom, döden, får jag barn eller när blir jag gravid. För att omvända barnfrågan tex kan man ställa frågan vad kan jag göra och om de finns blockering, dock är de ingen garanti utan bara ett råd ifrån änglarna.


Så här gör jag din änglaläsning

1 – Först sätter mig och mediterar och bjuder in dina änglar och guider.

Jag kopplar upp mig mot den högsta källan av ljus och kärlek och ber om välsignelse och beskydd för din läsning.


2 – Därefter drar jag ett änglakort för varje fråga du har ställt. Jag har antingen papper och penna framför mig eller min datorn för att börja göra anteckningar för din läggning och svar på dina frågor. Jag vänder upp ett kort i taget och skriver ner det kanaliserade budskap som jag får från dina änglar och guider och från energin på änglakortet. Det här påminner om en medial läsning vilket betyder att jag inte påverkar hur långt eller kort svaret blir eller vem/vilka som kommer för att kommunicera med dig. Budskapet i sig är ingen spådom utan ett kraftfullt redskap som kan hjälpa dig att se, känna och finna svaret på dina frågor.

Änglarna ger dig alltid ett kärleksfullt budskap. De vill bara ditt bästa och med dem kan du läka och hela det som är redo att helas.


3 – Jag skriver rent mina anteckningar och jag tar fota av dina änglakort. Jag avslutar med att maila iväg läsningen och bilden på änglakorten till den mailadress du har angett i bokningsformuläret.


Det finns även möjlighet att komplettera med en fråga efter läsningen kring de som tagit upp i änglaläsningen.


Jag hoppas du känner dig trygg att boka en änglaläsning med mig och dina änglar. Jag och änglarna är redo att ge dig klarhet i dina funderingar och du ska veta att inga frågor är för stora eller för små för att besvaras. Alla läsningar är kärleksfulla och syftar till att hela och balansera i ditt liv aldrig någonsin till att skapa mer drama i ditt liv.

Beställ din personliga Änglaläsning via e-post här

Det är med stor ödmjukhet och respekt för dig och ditt förtroende som jag tar emot din beställning och kontaktar dina änglar.

En änglaläsning tar 1-5 arbetsdagar.


Kostnad : 400:-

Special erbjudande just nu under feb 2022, 350:-


Så snart som möjligt, men inom 1-5 arbetsdagar efter du betalat, kommer din läsning via e-post