Änglahealing - Distanshealing

Beställ Änglahealing

fyll i formuläret

Änglahealing på distans är lika effektiv som att du skulle få den fysiskt hos mig.

Ibland har man inte möjlighet att komma till mig och de kan finnas många anledningar till, då finns denna lösning att få den på distans i en miljö som passar dig.


Vad är då änglahealing?

Änglahealing är som en energidusch för vårt energisystem som rensar bort energi som fastnat. Som stenblock i en flod som tas bort för att få vattnet att flöda igen. Sessionen kan vara både för balanserande men också för djupare arbete om vissa blockeringar sitter fast som kräver lite mer avancerad hjälp av änglarna.


Passar både dig som har en avsikt och vill ha hjälp med något särskilt, och samt för dig som bara vill göra ett reningsbad och fylla på med nya härliga energier.


Änglahealing upplevs för de mesta väldigt mjuk och harmonisk även om den går djupt ner. Energin kan sträcka sig över tid och rum, läka karma, trauman från tidigare liv, klippa energiband och frigöra blockeringar i den fysiska kroppen.


Denna änglahealing en komplett terapi, ett system som omfattar metoder för rengöring av icke balanserande energier i den fysiska, känslomässiga, mentala nivån, i tidigare liv, i den genetiska koden. Samt från våra förfäders negativa programmering och blockeringar i många olika dimensioner.


Hur går denna distanshealing till med änglarna?

Vid den tidpunkt som vi bokat och efter att betalningen är klar så kommer du att få ett sms eller mail ca 15min innan som meddelar att nu börjar jag förbereda mig för sessionen.

Om du har en önskad avsikt med sessionen eller önskar hjälp med något så ska detta meddelas innan via mail.

För din del, så önskar jag att man helst sitter under stunden men de går bra att ligga ner oxå (dock större risk att somna).

Ha gärna lugn musik och ev tänt något ljus. Bara andas några djupa andetag och blunda, samt öppna upp dig för att ta emot - känn in din upplevelse. Du sitter/ligger så länge du behagar. Ta de gärna lugnt en stund efter sessionen och låt de sjunka in, du får jätte gärna maila tillbaka till mig om din upplevelse samt om de dykt upp en fråga.

Jag ifrån mitt håll påbörjar sessionen vid avsatt tid, kanaliserar med änglarna och kopplar upp mig till ditt system. Beroende på vad vad änglarna förmedlar och jag känner in så kan de bli både en lättare och djupare session. Sessionen när jag sitter uppkopplad är ca 15-30min. När jag är klar kommer jag direkt att sätta mig ner och skriva ner allt jag upplevt i ett mail och skicka till dig. Kommer oxå att dra ett änglakort för budskap till dig som bonus.

Hela sessionen tar ca 60min ifrån mitt håll.


Har du frågor innan du vill boka så kontakta mig via mail: naturligalivsenergin@gmail.com


Pris: 500:-


Bokningen är bindande 6h innan avtalad tid.

Betalning måste ske även om en avbokning/ombokning sker efte bindingstiden gått i kraft.